Rask veihjelp i Halden – Aarum's Towing Service AS

Rask veihjelp døgnet rundtVi er raskt på stedet når uhellet er ute!

Veihjelp og transport i Halden og omegn

Trenger du rask veihjelp? Aarum’s Towing Service AS er et bilbergingsfirma i Halden.
Vi tilbyr alle tjenester innen bilberging, samt transport og service. Vi hjelper deg uansett hvilket forsikringsselskap du har.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Trenger du veihjelp?

Når uhellet først er ute, vil man gjerne ha hjelp så raskt som mulig. Vi er alltid tilgjengelig, uansett når på døgnet uhellet inntreffer. Vi frakter gjerne bilen til ditt lokale bilverksted, om ønskelig.

Ring oss for rask og prisgunstig bilberging.

Startproblemer/Motorstans

Starter ikke bilen lengre eller har du fått motorstans? Vi sitter på en del kunnskap og erfaring til å finne ut hvor problemet ligger og kan få deg videre på veien. Motorstans kan skyldes en rekke ting, men er ofte mulig å fikse der bilen er. Om bilen ikke kan fikses, frakter vi bilen til nærmeste bilverksted. Ved startproblemer er det ofte batteriet som er utladet eller tomt. Dette kan ordnes raskt ved bruk av en startbooster.

Kjørt deg fast?

I vinterhalvåret er det lett for å miste grepet på veien og ende opp med at bilen står fast. Vi hjelper deg med å komme deg løs, slik at du kommer deg dit du skal.

Punktert dekk

Har du vært uheldig og punktert dekket? Dette kan skje når som helst. Glass, spiker eller andre skarpe gjenstander kan ligge i veibanen og føre til punktering i dekket. Basert på hvor raskt luften går ut av dekket, er det ulike metoder som kan benyttes for å ordne punkteringen. Bilens dekk er meget viktig for bilens sikkerhet og egenskaper. Vi sjekker hvor dekket er punktert og vil komme med forslag til hva vi kan gjøre for å hjelpe deg videre på veien.

Er dekket revnet eller det ikke går an å plugge må dekket byttes ut, dette gjør vi på stedet om du har et reservedekk.

Feilfylling

Om du har fylt feil drivstoff på bilen er det meget viktig at bilen ikke startes. Dette kan skade bilens komponenter og gjøre stor skade på bilen. For å rette opp feilen må bilen fraktes på et lasteplan til et verksted som kan pumpe ut drivstoffet.

Mistet nøkkel eller låst den inne i bilen?

Det er fort gjort å misplassere eller miste nøkkelen til bilen. Vi i Aarum`s Towing hjelper deg med å dirke opp låsen på bilen slik at du får tilgang til dine eiendeler og nøkkelen om den skulle være der. 

Tom for drivstoff?

Om du har gått tom for drivstoff kommer vi og fyller tanken din slik at du kommer deg til neste bensinstasjon. 

Det finnes en rekke tilfeller hvor du kan trenge veihjelp, vi har kunnskapen og erfaringen til å få deg videre på veien. Vi hjelper deg uansett hvilket forsikringsselskap du har! 

Vår hoved bergingsbil er smidig, utstyrt med vinsjer og kommer til nesten hvor som helst. 

Aarums Towing service jobber mot å være de mest fleksible, effektive og tilgjengelige innen veihjelp i Halden og omegn. Ta kontakt i dag, så får vi deg videre på veien.