Rask veihjelp i Halden – Aarum's Towing Service AS

Trygg og billig transport

Aarums Towing Service leverer en rekke tjenester innen transport og anleggstransport. Alt fra transport av ulike masser, maskinflak, krokkasser, containere og kjøretøy kan vi i Aarums Towing Service hjelpe deg med.

Vi har lastebiler og tilhengere til ulike transportoppdrag. Dette gjør at vi dekker de fleste behov og kan tilby gode og kostnadseffektive løsninger.

Vi Aarums Towing Service jobber med kunden i fokus og finner de beste løsningene. Har du et transportbehov? Med vår kjøretøypark hjelper vi deg med dette. Vi tar på oss oppdrag hovedsakelig i Halden og omegn, men vi har mulighet til å kjøre lengre om du skulle trenge det.

Massetransport

Vi henter og leverer ulike masser til små og store prosjekter hovedsakelig i Halden og omegn, men vi kan kjøre lengre ved behov. Vi frakter det meste innen masser som for eksempel grus, jord, pukk, matjord, sand, stein eller bygningsmasser. Vi kan hente og levere masser der du ønsker. Med konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med frakt og transport av masser.

Krokkasser og containere

Med våre kjøretøy tilbyr vi transport av krokkasser og containere. Om de er fulle eller tomme spiller ingen rolle. Vi plukker opp og leverer til ønsket tid.

Maskintransport og maskinflak

Har du en traktor eller anleggsmaskin som må fraktes? Vi tilbyr transport av maskiner og utstyr. Vi utfører transport av ulike anleggsmaskiner og utstyr til anleggsbransjen men også til private aktører.

Biltransport

Som navnet vårt tilsier leverer vi tjenester innen bilberging og biltransport. Vi er tilgjengelig døgnet rundt for å bistå med veihjelp og bilberging. Vi frakter alle typer biler, nye og gamle. 

Trygghet og bærekraft

Våre sjåfører og medarbeidere setter sikkerhet høyt. Våre sjåfører har de rette kvalifikasjonene og sertifiseringene til å kjøre og operere våre kjøretøy, men også erfaring fra en rekke oppdrag. Velger du oss til å transportere masser eller dine kjøretøy og maskiner kan du være trygg på at dette blir gjort på rett måte. Selv om vår bedrift er liten jobber vi kontinuerlig med å forbedre oss innen miljø og bærekraft. Dette betyr at vi kvitter oss med avfall, ødelagte deler, væsker og olje på rett måte og at vi følger utslippskravene fra myndighetene. Vi følger med på utviklingen innen teknologi og holder oss oppdatert for å utnytte nye muligheter.

Våre kjøretøy

Vi opererer med 2 Flakbiler og en krokbil. Krokbilen vår har en nyttelast på 11,5 tonn, tilhengeren vår har en nyttelast på 16,2 tonn. Våre bergingsbiler har en kapasitet på opp til 5 tonn nyttelast hver. Vår hoved bergingsbil er smidig, utstyrt med vinsjer og kommer til nesten hvor som helst. Vårt nyeste kjøretøy er godkjent i euro-5 klassen.


Vi i Aarums Towing Service strekker oss langt for våre kunder for å yte best mulig service. Vi jobber mot å være de mest tilgjengelige, fleksible og effektive innen transport i Halden og omegn.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med transport fra A til Å.