Rask veihjelp i Halden – Aarum's Towing Service AS

Rask veihjelp døgnet rundtVi er raskt på stedet når uhellet er ute!

Veihjelp og transport i Halden og omegn

Trenger du rask veihjelp? Aarum’s Towing Service AS er et bilbergingsfirma i Halden.
Vi tilbyr alle tjenester innen bilberging, samt transport og service. Vi hjelper deg uansett hvilket forsikringsselskap du har.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Trenger du veihjelp?

Har du behov for veihjelp? Vi i Aarum`s Towing og Service hjelper deg med å komme deg der du skal! Vi er tilgjengelig 24/7.

Det er ingen god opplevelse å bli strandet langs veien eller at du ikke kommer deg noe sted med bil ettersom den ikke fungerer som den skal. Vi i Aarums Towing kommer til unnsetning for hjelpe deg langs veien.

Ring oss for rask og prisgunstig bilberging.

Trygg og billig transport

Aarums Towing Service leverer en rekke tjenester innen transport og anleggstransport. Alt fra transport av ulike masser, maskinflak, krokkasser, containere og kjøretøy kan vi i Aarums Towing Service hjelpe deg med.

Vi har lastebiler og tilhengere til ulike transportoppdrag. Dette gjør at vi dekker de fleste behov og kan tilby gode og kostnadseffektive løsninger.

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med transport fra A til Å.

Om oss

Aarum’s Towing Service AS ble etablert i Tistedal, Halden, i 2017. Vi tilbyr alt av tjenester innen bilberging og veihjelp, samt tilhengerservice, Amcarservice og svært prisgunstig tilhengerutleie.

Vi er raskt på plass når uhellet inntreffer!

I vårt selskap har vi tre godt innarbeidede verdier:

Kontakt oss

Har du behov for veihjelp, eller ønsker du å leie tilhenger i Halden?